Over mij

NOG ALTIJD VERLIEFD OP DE HORIZON

Als dochter van een KLM ’er was reizen een vast onderdeel van mijn jeugd. En ook al heb ik na 30 jaar werken in de luxe reisbranche veel van de wereld gezien, ik ben nog steeds verliefd op de horizon.

Al vroeg in mijn carrière had ik een full service IATA reisbureau. Vervolgens hielp ik met het opzetten van ATP Select Travel, waar ik geruime tijd werkte. Van 2008 tot 2021 had ik met twee compagnons een full service reisbedrijf, gespecialiseerd in maatwerkreizen en -evenementen in het hogere segment, Vos Van Loon & Partners in Amsterdam. Vanaf 2022 werk ik zelfstandig in mijn eigen bedrijf: Van Loon Travel Creations.

0 +
Reizen georganiseerd
NAAR
0 +
Landen wereldwijd

HET IS DE ERVARING DIE TELT

Mijn werk liet me kennis maken met bruisende steden, overrompelende natuur, intrigerende culturen en paradijselijke plekken over de hele wereld. Maar een schitterende zonsondergang is geen garantie voor een geslaagde reis. Daar komt meer bij kijken. Het de gehele ervaring die telt! Die moet kloppen en daar zorg ik voor.

Ook als ik met mijn gezin op vakantie ben, staat de radar aan. We onderzoeken, vinden verborgen parels, ruiken, proeven en beleven. Altijd alles willen weten, altijd waardevolle relaties aanknopen. Je kunt het beroepsdeformatie noemen, ik noem het reishonger. En die is nog lang niet gestild.

Mirella watervallen - Over mij
Mirella helikopter